Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ" 30-1-2016


    Ο «Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ»
πραγματοποίησε με επιτυχία τον ετήσιο χορό του το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «Μέγας Αλέξανδρος» στην Άνω Καλλινίκη Φλώρινας.

    Αρχικά η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθηνά Γαρδάνη καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και μίλησε σύντομα για την δράση του συλλόγου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού κ. Παντελής Δάφας. Ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας που ευλόγησε ο ιερέας. Στη συνέχεια ομάδα παλιών και νέων Πισοδεριτών τραγούδησε δυο πολύ γνωστά βλάχικα τραγούδια. Έπειτα το παιδικό χορευτικό του συλλόγου χόρεψε βλάχικους χορούς και μετά ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας με την ορχήστρα του ανεπανάληπτου Κώστα Σμόλικα, που έπαιξαν ακούραστα κι ασταμάτητα και παρέσυραν τον κόσμο σε ένα αυθεντικό γλέντι. Τραγούδησε ο Φώτης Τράσιας, με την μοναδική φωνή του. Κατά τη διάρκεια του χορού έγινε και λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα. Ήταν μια αξέχαστη βραδιά με ποικιλία χορών με κέφι και ζωντάνια και με τη συμμετοχή πολλών Πισοδεριτών και φίλων από την περιοχή της Φλώρινας και της Πρέσπας, καθώς και προέδρων κι εκπροσώπων συλλόγων του νομού μας.
    Ευχαριστούμε το σύλλογο Ηπειρωτών για τις στολές, το Δασικό Συνεταιρισμό Πισοδερίου και τον κ. Χαράλαμπο Σταμπουλίδη για την ευγενική τους χορηγία. Το Δ.Σ. ευχαριστεί και όλα τα μέλη του συλλόγου που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση και την επιτυχία αυτού του χορού.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που χόρεψαν όμορφα και στον χοροδιδάσκαλό μας Βασίλη Δούκα.


 

 







 



 




























































1 σχόλιο: